Een midwinter ontmoeting

De laatste blogpost van 2020!

Ik neem namelijk eventjes verlof.

Wel laat ik jullie nog een geschenkje...het midwinter kortverhaal.

Een midwinter ontmoeting ----> https://dochub.com/lucillewilgen/gzdnE7NwJd3YZzBKQyW3BJ/een-midwinter-ontmoeting-pdf

Het verhaal is er eigenlijk helemaal anders uitgekomen dan ik van plan was, maar ikzelf ben volledig verliefd geworden op mijn personages. Ik deel het verhaal dus met een klein hartje. Ik schenk jullie een stukje dat mij dierbaar is en hopelijk kan het jullie even meenemen naar een wereld, gelijkaardig aan de onze, maar toch net iets anders.

Het verhaal wordt hier niet in zijn geheel gedeeld, omdat ik ondervonden heb dat een blogpost toch minder geschikt is voor een langer kortverhaal. Daarom heb ik een aparte plek gecreëerd, waar je mijn kortverhalen als pdf kan lezen: dochub.com/lucillewilgen Je hoeft daarvoor helemaal geen account aan te maken. Het is ook nieuw voor mij, dus laat het gerust weten, indien er iets niet vlot verloopt.

Die online plek is aangemaakt onder de naam Lucille Wilgen. Dit is mijn 'nom de plume'. Reeds lang wil ik die naam gebruiken, maar er werd mij aangeraden onder een naam te publiceren die reeds gekend is, al is dat enkel door vrienden en familie. Terwijl ik meer en meer mijn weg vind in het schrijven, merk ik, dat ik Lucille mis. Zij is evenzeer een deel van mij, als al mijn verhalen. Ik wil een wereld van Lucille creëren. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze online verzamelplaats van mijn kortverhalen reeds onder Lucilles naam op te starten. Langzaam wil ik haar wereld meer en meer opbouwen. Er zal een website met blog komen. Er zullen verhalen geschreven, gedeeld en gepubliceerd worden. Ook postkaartjes zijn reeds geboren in het hoofd, en komen hopelijk volgend jaar tot leven.

Ondertussen blijf ik zeker aanwezig als Karen. Een soort van transitieperiode. We zien wel hoe die loopt. De dichtbundel Doolhof in mijn hoofd blijft ook verkrijgbaar onder de naam Karen Droesbeke. Met de aankoop van die bundel steun je tot 31 december 2020, nog steeds SOS Kinderdorpen. Kopen kan via de knop 'mijn boek bestellen' op deze pagina.

Ik wens jullie een vrolijke midwinter, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Laten we aanpakken wat we kunnen aanpakken en berusting vinden in dat wat we niet kunnen veranderen.

Veel liefs,

Karen


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ik wens jullie een héél warme, gezellige Kerst en het allerbeste voor 2021! Veel liefs Christel
Christel, op 19-12-20
Dank je wel! Hetzelfde voor jou Christel!

Een midwinter ontmoeting

1 jaar later

Verhaaltje voor het slapengaan

Liefde onder de maan

Terug van weggeweest!

Een midwinter ontmoeting